En engel uten vinger!

nov 8, 2015

Har du en engel uten vinger i ditt liv?

 

Jeg kan svare ja mange ganger på dette spørsmålet. Jeg er kjempeheldig. I mitt liv finnes det mange engler.  uten vinger, hverdagsengler.

 

Av og til merker jeg dem ikke så godt, de bare er der. Klare til å gjøre dagene mine litt lysere enn de ville vært uten disse englene.

 

I morges da jeg gikk tur med hunden min Leo, møtte jeg en dame som også luftet hunden sin. Idet vi skulle passere hverandre, smilte hun til meg og jeg smilte tilbake. Det endte opp med at vi stoppet og lot hundene hilse på hverandre, hundene lekte og vi to fremmede damer, fikk en koselig samtale. Da vi sa farvel og gikk hver vår vei, følte jeg meg glad. Jeg var så glad, at jeg gikk og smilte resten av turen.

 

30 min før dette, lå jeg i senga og syntes synd på meg selv. Hodet og musklene verket og jeg følte meg elendig. Å gå tur, var det siste jeg ville. Det eneste som fristet var den gode, varme dyna. Men Leo var ikke helt enig i dette, så jeg mobiliserte alle krefter og gikk ut.

 

Nå er jeg veldig glad for det, for det viste seg at hodeverken og muskelsmertene ble lettere å holde ut, etter møtet med den fremmede dame med det gode smilet.

 

Solsikkeblomst, engel uten vinger. www.perleskrinet.no

Tenk at et smil kan gjøre en så stor forskjell. En forskjell på om dagen til en person går fra å være «pyton» til å bli strålende.

 

Da jeg senere kom på kontoret mitt og møtte mine kollegear, var jeg i strålende humør. Jeg kunne ikke annet enn å møtte dem med et stort smil og en munter godmorgenhilsen.

 

Dette var en enkeltepisode av «en engel uten vinger» i mitt liv. I løpet av en dag dukker det opp mange slike episoder, det gjelder bare å få øye på dem. De kan som her, være et smil fra en fremmed, men det kan også være mye annet.

  • At noen holder døra for deg på et kjøpesenter,
  • du får gå forran noen andre i køen,
  • en venn ringer å hører hvordan du har det,
  • en god klem,
  • et trøstende og oppmuntrende ord,
  • en venn som lytter,
  • en kjærlighetserklæring fra din mann/kone, dine barn, din mor, far, søsken osv,
  • noen passer barna så du får sove lenge om morgenen,
  • en melding på sms,
  • et nydelig kort med hilsen fra en som bryr seg om deg.

 

Har du noe av dette i ditt liv, da er du også en av de heldige som har en «engel uten vinger» . 

 

Ønsker DU å være en «engel uten vinger». Da har jeg et forslag til deg. Kjøp et kort, (kan bestilles her, eller kjøp et på butikk der du bor) og gi det til noen du ikke har sett på en stund, eller til en som betyr ekstra mye for deg. Send det i posten eller legg det på trappa til vedkommende. Dette vil garantert glede både mottakeren og deg selv.

 

For husk:

 

Perleklem fra

Signatur