MUNTRE FIGURER

Mitt navn er Solfrid Egeli Verheul.

Jeg er utdannet innen tegning, men har også arbeidet med barn i mange år. Barns ærlige, frie og åpne natur har alltid fasinert meg, så når pennen treffer papiret, lar jeg den barnlige fantasien lede meg.  Muntre figurer dukker opp på papiret og tegneblokken er min faste følgesvenn.

IDEEN OM DUGNADSARBEID

Jeg ble oppfordret til å dele illustrasjonene med andre og tenkte » hvorfor ikke». Så i håp om å bidra med litt hverdagslig glede, kom ideen om å starte et firma for dugnadsarbeid. Slik ville tegningene nå ut til flere og i tillegg hjelpe lag, klasser og foreninger med å oppfylle sine drømmer.

LETT Å SELGE MED GOD FORTJENESTE

Tankene gikk tilbake på alle dugnadstimene jeg hadde vært med på i løpet av årene. Ut i fra all min erfaring, positive og negative, bestemte meg for å tilby et produkt som var lett å selge og i tillegg gav god fortjeneste.

OPPFYLLE DRØMMER

Perleskrinet Dugnadsarbeid ble etablert i desember 2010. Et skrin med mange perler kan i overført betydning bety et liv med mange drømmer og opplevelser. Siden firmaet skulle hjelpe folk med å oppfylle drømmene sine, ble Perleskrinet det perfekte navnet!

                                               Stor perleklem fraSignatur